Кортні Кардашьян - 41-річна знаменитість, яка почала зустрічатися з 45-річним барабанщиком усіма відомої рок-групи Blink-182 Тревісом Баркером.

Про це повідомляє видання People, посилаючись на перевірене джерело і уточнюючи, що пара знайома багато років.

"Вони разом в Палм-Спрінгс. Зустрічаються місяць або два. Вони були друзями довгий час, але їхні стосунки переросли в романтичні. Тревісу вона завжди подобалася, — зазначило джерело.

Вони ніколи не приховували, що разом перебували в Палм-Спрінгс, Каліфорнія. Там живе Кріс Дженнер — її мама. У суботу відомі особистості опублікували в соціальній мережі Instagram знімки виду на задній двір її будинку з басейном. Вони проживають в одному районі, Калабасас. Там вони і були неодноразово помічені на прогулянках. Однак ще два роки тому, у 2019-му, Баркер спростовував чутки про можливі між ними стосунки.

Кардашян і Баркер, фото: Getty Images
Кардашян і Баркер, фото: Getty Images

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Кортні мій дорогий друг. Ось і все. Я люблю її до смерті. Я люблю її сім'ю до смерті. Але, так, ми просто друзі", - говорив він на церемонії вручення нагород iHeartRadio Music Awards 2019 в інтерв'ю People.

У Тревіса Баркера, як і у Кортні Кардашьян, троє дітей від колишньої дружини Шанни Моклер - донька Атіана, Алабама і син Лендон. З нею він прожив чотири роки в шлюбі.

Нагадаємо, Кім Кардашьян спростувала чутки про розлучення з Каньє Вестом одним пальцем

Як повідомляв "Знай.ua", чарівна Кім Кардашьян вивалила потужне філе на заздрість Каньє: розлучення - не вирок

Знай.ua писав, таємнича Українка могла зруйнувати шлюб Кардашьян, Вест зраджує роками, - ЗМI