У понеділок, 25 січня, стало відомо про те, скільки пенсіонерів проживають в Україні станом на 1 січня 2021 року, а також який зараз середній розмір виплат.

Про це йдеться в повідомленні "Пенсійний кур'єр" в соціальній мережі Facebook.

"Інформація про чисельність пенсіонерів та середній розмір пенсії станом на 1 січня 2021 року", - зазначається у публікації.

Так, за інформацією Пенсійного фонду України, всього в країні проживають 11,1 мільйонів пенсіонерів. Крім того, на початку 2021 року середній розмір пенсії становить 3507,51 гривень.

скріншот публікації в Facebook

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше ми писали про те, що кияни вже почали отримувати платіжки з захмарними сумами. Житель столиці отримав платіжку за тепло і схопився за серце: "10 пенсій!"

Нагадаємо, драконівські платіжки за тепло: український депутат показала, як суми "вийшли за береги". Жителі Херсона розповіли, що суми в платіжках за опалення вже переходять усі межі. Людям обіцяли одну ціну, а в підсумку були інші цифри.

Як повідомляв портал Знай.uа, на Прикарпатті самотня пенсіонерка живе в розваленому будинку: ні світла, ні газу. За словами волонтерів, у житлі жінки немає ніяких комунікацій і воно знаходиться в аварійному стані.

Також портал Знай.uа писав, що "Львівгаз" мало не довів пенсіонера до інфаркту однією платіжкою. У "Львівгаз" незабаром влаштують перевірку, через скаргу пенсіонера, якому нарахували 117 тисяч гривень боргу.