День народження відомої російської співачки Ольги Бузової було 20 січня 2021 року, проте офіційне святкування настало тільки зараз.

Вона організувала шикарну вечірку, на якій постала в оточенні десятків камер і журналістів. На Бузової можна помітити біле плаття і нарощене волосся майже в підлогу. Їй виповнилося 35 років.

Однією з перших на захід приїхала подруга Олена Водонаєва. На відео- і фотоматеріалах помітні відра з шампанським Veuve Clicquot і чаші з чорною ікрою.

Багато чорної ікри, фото: Telegram
Багато чорної ікри, фото: Telegram

"Я б хотіла звернутися до вас і сказати вам про те, що мені важко зараз. Мені важко зараз тому, що кожну ситуацію, яка відбувається в моєму житті, я сприймаю дуже близько до серця. Особливо, якщо це стосується моєї любові. І я ледве стою на ногах", — заявила Ольга Бузова журналістам з посмішкою на обличчі на питання про скандал з Давою.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

В Оріон-Холі почалося святкування і скоро почнуть під'їжджати імениті гості, на сукні Бузової можна помітити напівпрозоре сердечко на попі.

Нагадаємо, колишній Бузової Дава опинився на лікарняному ліжку: прокляття Олі в дії. Дава бере участь у новому сезоні шоу "Танці з зірками", відео з репетицій якого не раз публікувалися в його Instagram.

Як повідомляв "Знай.ua", Бузова після секс-скандалу вляпалася в ще один: "З інсультом не бухають". Бузова розповіла, що зараз у неї чимало випробувань, адже у сестри нещодавно стався інсульт, а в Литві її бабуся бореться з раком.

Знай.ua писав, у Бузової з "Дом-2" перед Новим роком пропали груди: "Оля, який сором"