Дружина відомого українського коміка і зірки шоу "Квартал 95" і "Ліга Сміху" Юрія Ткача Вікторія досить часто радує багатотисячну аудиторію зворушливими сімейними фотографіями в Instagram.

Нещодавно Вікторія розмістила в своїх Insta Stories милий ролик, на якому з'явилася її 6-річна донька Елізавета, яку шанувальники зіркової пари також знають, як "крихітку Ліззі".

Дівчинка стоїть на кухні та старанно розмішує тісно з допомогою міксера, щоб приготувати з мамою панкейки. Ймовірно, сімейка гумориста вирішила порадувати тата смачною вечерею.

"Час панкейків😋", - зазначила у підписі до ролика Вікторія.

Єлизавета Ткач, скріншот Insta Stories Вікторії Ткач

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Єлизавета Ткач, скріншот Insta Stories Вікторії Ткач

Раніше ми писали про те, що Юрій Ткач показав, якою красунею виросла донька, ледь поміщається на шиї у тата. Сім'я вирушила на зимові канікули в Буковель. Артист показав, як проходить веселий відпочинок. Він вирішив перекусити на одному з фудкортів неподалік від засніжених трас.

Нагадаємо, дружина Ткача з "Квартал 95" повела крихітку Ліззі по стопах тата: "Скоро лапи потягне". Вікторія привела доньку і собаку на заняття з вокалу. До речі, собака також намагається вити з Лізою в унісон.

Як повідомляв портал Знай.uа, Юрій Ткач перетворився на небезпечного хижака: "Королівський кобр".

Також портал Знай.uа писав, що дружина Ткача Вікторія показала запальний виступ і "опустила" Моргенштерна.