Сьогодні, 25 січня 2021 року, наймолодшому президенту України Володимиру Зеленському, який вступив на посаду в 41-річному віці, виповнилося 43 роки.

З ранку він поділився фотографією зі спортивного залу, далі підписував важливі договори, а ввечері і зовсім збирався на засідання. А ось раніше святкування глави держави відбувалося по-іншому.

В Інтернеті з'явилося відео, на якому відображено захід на честь Дня народження колишнього президента України Віктора Януковича. Він на відеоматеріалі постав особисто, можна розглянути розкішний ресторан в синьо-жовтих відтінках, багато квітів, чиновників, олігархів та бандитiв. Серед них і покійний мер Харкова - Геннадій Адольфович Кернес.

"7 на годиннику, 43 за паспортом, 30 в душі", — писав Володимир Зеленський в ранковій публікації зі спортзалу.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Сьогодні він був присутній на підписанні кредитної угоди між Міністерством фінансів України, АБ "Укргазбанк" та Міжнародною фінансовою корпорацією.

"Сьогоднішнє підписання є не тільки першим реалізованим потужним кроком, що наближає нас до стратегічної мети зі скорочення державної частки в банківському секторі України, а й підтвердженням ефективності впроваджених протягом останніх років українською стороною реформ у цій сфері", — заявив Зеленський під час виступу на церемонії підписання.

Нагадаємо, Зеленський показав потужні м'язи в день народження: "43 за паспортом, 30 в душі"

Як повідомляв "Знай.ua", Мендель зізналася, про який подарунок мріє Зеленський: "Будь-яка сума..."

Знай.ua писав, Кошовий з кварталу зізнався, що спільного у нього з Зеленським: "Краще..."