Сьогодні, 25 січня 2021 року, наймолодшому президенту України Володимиру Зеленському, який вступив на посаду в 41-річному віці, виповнилося 43 роки.

Однак він не влаштував собі вихідний, а навпаки — з ранку ділився фотографією зі спортзалу і підписував важливі договори. А зараз він опублікував чергове відеозвернення до українців, в якому заговорив про завершення "локдауну" і подяки кожному з нас.

"Дорогі громадяни, сьогодні ми вийшли з локдауну. У нашій країні завершився посилений карантин. Я хочу, по-перше, привітати всіх нас. По-друге, подякувати кожному", - почав Володимир Зеленський.

Володимир Зеленський, скріншот: Youtube
Володимир Зеленський, скріншот: Youtube

Зеленський зазначив, що спалаху інфекції не відбулося і кількість одужали щодня більше, ніж тих, хто захворів. У період жорсткого карантину, за словами глави держави, відбувалася ретельна підготовка-введення 14 тисяч додаткових ліжок, і тепер їх загальна кількість становить майже 70 тисяч. І 80% з них забезпечені киснем.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще

"Закінчення локдауну не означає закінчення війни з COVID-19. Я особисто дуже вас прошу, продовжуйте дотримуватися правил безпеки. Носіть маски, дезінфікуйте руки, тримайте дистанцію і при наявності симптомів звертайтеся до сімейного лікаря", - додав президент України.

Нагадаємо, Зеленський показав потужні м'язи в день народження: "43 за паспортом, 30 в душі"

Як повідомляв "Знай.ua", Мендель зізналася, про який подарунок мріє Зеленський: "Будь-яка сума..."

Знай.ua писав, Кошовий з кварталу зізнався, що спільного у нього з Зеленським: "Краще..."