Українська легкоатлетка Христина Стуй вперше стала мамою. Бронзова призерка Олімпіади-2012 народила сина. Чоловіком Христини є Ринат Серенко.

Українська спортсменка поділилася прекрасною новиною на своїй сторінці в Інстаграмі.

"Нам випала честь стати тими, кому це тендітне створіння буде довіряти перш, ніж навчиться довіряти комусь іншому... І до кінця нашого життя ми будемо пізнавати його. З Днем народження, синок" - зворушливо написала Стуй.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Ще в травні Стуй зізнавалася, що планувала виступити на Олімпіаді-2020, після чого завершити кар'єру і зосередитися на збільшенні сім'ї.

32-річна Христина Стуй родом з Івано-Франківської області. Спеціалізується в бігу на спринтерські дистанції 100 і 200 метрів. Бронзовий призер Олімпійських ігор 2012 в естафетному бігу 4х100 метрів.

Нагадаємо, чемпіонка світу - 2007 з художньої гімнастики Анна Безсонова вперше стала мамою. У спортсменки народився хлопчик. Дитина з'явилася на світ 4 листопада о 15:51. У коментарях Анна Бессонова отримала численні привітання.

Чоловік чемпіонки Ринат Серенко також опублікував фотографію з найріднішими, яку виклав в Instagram-сторі. Новонароджений малюк є першою дитиною для 36-річної українки. Пара одружилася в 2017 році.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Стала матір'ю, але так і не побачила малюка-чемпіонка світу померла після важких пологів

Як повідомляє портал «Знай.иа» Українка з інвалідністю пройшла крізь пекло заради довгоочікуваного малюка: "вагітна? Аборт, швидко!"

Також «Знай.иа " писав, що Українська чемпіонка народила від зірки Динамо: "найкращий день у моєму житті..."