Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новими знімками в Instagram.

Нещодавно знаменитість вирушила на зимові канікули, вибравши для відпочинку райські Мальдіви, щоб як слід поніжитися на теплому сонечку, насолодитися апетитною їжею, блакитною водою, і, звичайно ж, зробити безліч яскравих фото бікіні. Так, артистка виставила спокусливий кадр, позуючи на тлі океану і чистого блакитного неба, примірявши купальник шоколадного кольору.
Красуня блиснула розкішною стрункою фігурою і довгими ногами, виходячи з прозорої води, а пляжний образ доповнила стильною солом'яною панамою. Леся зазначила, що не побувати хоча б раз у житті на Мальдівах - справжній злочин, проте курорт обходиться зовсім недешево, тому деякі, щоб потрапити на райські острови, змушені цілий рік економити.

"Ніколи не побувати на Мальдівах - злочин!!!

Орати, полетіти на Мальдіви і потім рік сидіти на мівіні - тупість...

P. S. Що ж робити? 😆"

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Фолловери не пройшли повз: "вам зіркам все дозволено ....", "Скільки" злочинців " гуляють по світу, навіть не підозрюючи 😅", " Цукерочка🍭 кому ж вона дістанеться😉", " МальДіва!🌴 ", "Якби в нас було стільки бабла як у вас,то ми теж побували б на Мальдівах...😅😅😅".