Відома українська співачка, тренерка шоу "Голос країни", телеведуча проекту "Танці з зірками" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram.

Нещодавно шанувальники знаменитості з її офіційного фан-клубу на честь 36-річчя Тіни 25 січня показали безліч зворушливих роликів, приготованих в якості подарунків від численних фанатів по всій Україні і за її межами. Так, на одному з відео фоловерам артистки вдалося відшукати кілька її архівних фото, показавши, як виглядала їх кумир в дитинстві.
На милих кадрах зірка позувала в ніжних сукнях і з пишними бантиками на голові, радісно посміхаючись на камеру. Варто відзначити, що за ці роки зовнішність красуні фактично не змінилася, тому через проміжок часу можна з легкістю сказати, хто зображений на знімках.

Фолловери залишилися в захваті, приєднуючись до привітань: "з днем народження, Тіночка! Великої Любові тобі і удачі у всьому!", "З днем народження! Бажаю вам всього найкращого", " з днем народження Тіна Кароль 🎉🎊🎊🎊🎇🥂🎁🍾🎂🤗♥️", "з Днем Народження! Бажаю вам що б всі мрії збувалися, що б нд получ виходило і що б ндё у вас було добре!!!)".

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Нагадаємо, господиня Тіна Кароль "осоромилася" на кухні, забалакалася і приготувала туфлю

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що скромниця Тіна Кароль прибрала волосся і вперше засвітила зухвале тату

Також портал "Знай.uа" писав, що у мережі показали, як "Танці з зірками" змінили Тіну Кароль