Родич відомої болгарської провидиці Ванги розсекретив Пророцтво на 2021 рік. Про це стало відомо завдяки його визнанню на передачі "На самом деле".

Кум легендарної провидиці Сергій Косторної передав її слова і заявив, що в 2021 році весь світ прийде в жах від нових випробувань, але будуть і позитивні моменти.

Так, за словами Косторного, в 2021 році варто очікувати природних катаклізмів з масштабними руйнуваннями. Крім того, на людство обрушиться небезпечна хвороба.

"Біда прийде з великою водою. На початку літа узбережжя Америки і ряд країн, близьких до моря, заллє жахливими зливами. Заллє і Змиє все, що можна. Зливи принесуть якусь заразу", - сказав він.

Передбачила ясновидиця і завершення пандемії в 2021 році, згідно з прогнозом Китайський вірус відступить найближчої весни. Косторний зміг назвати ключову дату, після якої захворюваність повинна різко піти на спад. Крім того, повинні придумати ефективний засіб проти раку.

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

"З 22 грудня по 20 березня — період позачасовий, на думку Ванги. Тому що діють залишки високосного року", - підкреслив Сергій. - "До березня будуть відбуватися негативні речі, а ось 20-го — день початку астрологічного року, почнуться приємні перетворення".

Нагадаємо, священик обікрав українців під час освячення квартир.

Як повідомляв Знай.uа, "Сімпсони" знову передбачили майбутнє, деталі інавгурації Байдена знали ще в 2000 році.

Також Знай.uа писав, що Хмельницький священик обчистив храм, поки парафіяни сиділи на карантині, перед Богом не соромно.