Нове шоу "Маска", зірковими суддями якого стали Настя Каменських, Оля Полякова, Андрій Данилко і Дзіздьо (Михайло Хома) стартувало на телеканалі "Україна" в суботу, 16 січня.

У довгоочікуваному проекті взяли участь 16 найвідоміших людей України, а крім співаків і співачок на сцені запалюватимуть актори, коміки, спортсмени, політики, ведучі. Суть "Маски" - розгадати, хто із зірок ховається під масивними костюмами фантастичних персонажів.

Герої навмисне змінили голоси, манеру мови і навіть фірмові жести, а про те, хто може бути під маскою не знає абсолютно ніхто, крім команди гримерів. Так, творці проекту заінтригували ще одним новим персонажем - стильною Бабкою, яка довго чекала своєї зоряної миті, щоб буквально засяяти на сцені. Художниця костюмів Леся Патока зізналася, що хотіла зробити Бабку граціозною і сексуальною, матеріали для її костюма замовляли закордоном, зріст таємничого персонажа - більше двох метрів, а нігті досягають 30 сантиметрів у довжину.

"Нарешті ми можемо познайомити вас з нашою фантастичною Бабкою. Вона довго чекала і тепер готова сяяти! Створила цю неймовірну героїню художниця з костюмів шоу МАСКА Леся Патока.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

«Наша Бабка – дуже фешн. Коли я її вигадувала, мені хотілося, щоб вона була сексі. Мені здається, що ми впоралися. Її бандаж, шкіру рептилії та всі матеріали замовляли за кордоном. Шолом Бабки ми відливали самостійно, викладали кожен камінець своїми руками. Дуже незвичайними є її нігті, які у довжину сягають майже 30 см. І це не остання цікава цифра.

Якщо міряти по вусики, зріст нашої героїні дорівнює 2,1 метрів», – з гордістю розповідає Леся Патока."

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана.

А ще Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє.