Відома українська співачка Анна Сєдокова, яка зараз живе і працює в Росії, не може прожити і дня без нових знімків в Instagram.

Нещодавно знаменитість виклала гаряче фото, відправившись на відпочинок в теплі краї. Так, артистка ніжилася під сонечком, примірявши міні-бікіні бежевого кольору, білосніжну сорочку-оверсайз і чорні сонцезахисні окуляри, насолоджуючись зимовими канікулами серед пальм.

Красуня грайливо нахилила голову набік, засвітивши при цьому масивні груди в глибокому декольте. Зірка зізналася, що лише недавно найняла для свого бізнесу бухгалтера і юриста, а тепер не розуміє, як раніше могла без них вести свої справи, згадавши, як одного разу невдало підписала контракт на 5 років.

"Ось зараз мені знову здалося, що я тільки починаю жити.

Дивно, адже досить давно живу. А просте розуміння головного прийшло до мене лише недавно.

Ось як я могла раніше взагалі жити без двох найважливіших людей в моєму бізнесі. Це бухгалтера і юриста. Тих, хто відповість завжди, навіть вночі. Надішле тобі реєстраційний номер твого ІП в 02.00 😂 Іра 😘

Популярні новини зараз
Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Але якщо без жартів, серйозно, адже тема серйозна і фото відповідне, то ніколи не підписуйте нічого не давши прочитати цей папірець профі. Я так одного разу підписала приголомшливий музичний контракт на 5 років, і на ці ж 5 поховала себе як артиста. Ледве вибралася, а тоді здавалося, що найрозумніша і щаслива ."

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анна Сєдокова виклала серію фото з маленьким сином Гектором, який вкусив її за п'яту точку.

Також знаменитість відпочивала в Туреччині.

А ще Сєдокова сексуально потерлася об стіни, знявши це на відео.