Колишній чоловік популярної співачки українського походження Ані Лорак Мурат Налчаджіоглу після гучного розлучення знайшов собі нову кохану.

Обраницею турецького чоловіка стала киянка лілія, яка займається макіяжем і виховує дочку. Вона часто ділиться з шанувальниками кадрами зі свого життя і показує, як проводить час і відпочиває з коханим.

Але цього разу Лілія показала іншу важливу людину у своєму житті-маму, а значить ця жінка автоматично стала новою тещею Мурата.

Для прогулянки з мамою по торговому центру дівчина вибрала на перший погляд досить скромний образ. Однак не все так просто. На ній був білий светр і шубка кремового кольору. Однак такий ніжний образ вона доповнила шкіряними лосинами з імітацією нижньої білизни поверх і досить яскравий макіяж і масивні сережки.

Улюблена Мурата Налчаджіоглу Лілія, фото: Instagram
Улюблена Мурата Налчаджіоглу Лілія, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Мама, особливо на тлі дівчини, виглядала набагато скромніше. Вона була в схожій шубці, але більш темного відтінку, білому светрі і з білим шарфом. Жінка віддала перевагу натуральній красі, на відміну від дочки.

Нагадаємо, нова коханка колишнього чоловіка Лорак Мурата показала свої "вареники".

Як повідомляв Знай.uа, нова кохана колишнього Ані Лорак показала їхнє сімейне щастя-двоє "діток".

Також Знай.uа писав, що нова кохана колишнього Лорак Мурата показала, що вміє.