Український співак, телеведучий, колишній учасник гурту "ДіО.фільми" і чоловік співачки Надії Дорофєєвої Володимир Дантес любить радувати багатотисячну аудиторію новими фото і відео в своєму Instagram.

Цього разу Володимир розмістив у своїх Insta Stories свіже відео, на якому з'явився з дружиною Надею. Так, виконавець розповів, що приїхав у гості до своєї мами, щоб разом приготувати їжу на кухні. При цьому 32-річний артист зазначив, що його мати не любить зніматися на камеру. Тому він не показав її шанувальникам.

"Значить, відключили світло вдома... Я роблю другу сторіс, тому що мати заборонила мені її знімати. У неї зараз таке смішне, зле обличчя, ви не розумієте. І приїхали з Надею приготувати їсти мамі. Надю підриває ця ситуація!" - поділився на відео Дантес.

Володимир Дантес, скріншот Insta Stories

Володимир Дантес і Надя Дорофєєва, скріншот Insta Stories

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Володимир Дантес на кухні у мами, скріншот Insta Stories

Раніше ми писали про те, що Дантес показав Дорофєєву зовсім голою, груди прикривали лише пелюсточки. Зіркова парочка вирішила усамітнитися посеред казкового Балі.

Нагадаємо, чоловік Дорофєєвої Дантес розповів, що почому на казковому Балі: "Ціни впали на 60-70%".

Як повідомляв портал Знай.uа, Володимир Дантес знову зібрався у відпустку, фанати обурюються: "А працювати коли почнеш?"

Також портал Знай.uа писав, що Володимир Дантес перестарався в басейні з голою Дорофєєвою:"Перетворююся на інста тп".