Українці хочуть заборонити улюблену соцмережу підлітків TikTok

На сайті президента з'явилася петиція, в якій закликають заборонити соціальну мережу TikTok в Україні. Автор петиції є Сергій Мазур. На думку автора петиції, більшість відео в TikTok не містять інтелектуального сенсу і не сприяють розумовому розвитку, що може сприяти деградації користувачів соцмережі.

TikTok, gizchina
TikTok, gizchina

Штрафи від 3 до 10 тисяч: за що хочуть "карати" українців

В Україні за помилковий виклик екстрених служб порушників хочуть штрафувати на 10 тисяч грн.
Верховна Рада підтримала за основу законопроєкт про підвищення штрафів за порушення пожежної безпеки. "За" прийняття рішення свій голос віддали 265 народних обранців.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Штрафи, кадр з відео
Штрафи, кадр з відео

Шмигаль після "газових бунтів" пообіцяв переглянути тарифи на тепло і воду

Прем'єр-міністр Денис Шмигаль запевнив українців, що тарифи на тепло і гарячу воду найближчим часом підвищувати не будуть. Таку заяву глава українського уряду зробив з трибуни Верховної Ради. Він додав, що стосовно цього питання з місцевою владою досягнуто взаєморозуміння.

Акція "Привітай президента платіжкою"
Акція "Привітай президента платіжкою"

Денис Шмигаль озвучив чіткі строки масштабної вакцинації – коли чекати та хто увійде в число перших

Прем'єр-міністр виступив зі звітом у Верховній Раді. Судячи з озвученої інформації, масштабна вакцинація, яку ми бачимо в європейських країнах, відтерміновується ще на невизначений строк.

Денис Шмигаль, кадр з відео
Денис Шмигаль, кадр з відео

Як розвиватиметься епідемія Covid-19 у лютому: прогноз НАН України

Показники поширення епідемії в Україні за останній тиждень повернулися до довготривалого тренду зниження після тимчасового підйому, який був пов’язаний з компенсацією невиявлених випадків протягом святкового періоду. Таку заяву зробили в Національній академії наук України. Фахівці також дали прогноз розвитку епідемії COVID-19 в Україні в період з 26 січня до 8 лютого 2021 року.

Карантин в Україні, кадр з відео
Карантин в Україні, кадр з відео

Авіасполучення повністю відновиться в 2023: Криклій дав прогноз

Міжнародні авіаперевезення можуть повністю відновиться з 2023 року. Про це розповів в інтерв'ю для РБК Україна міністр інфраструктури Владислав Криклій. За її словами, у 2021 році в Україні планують вийти на половину обсягів від 2019 року.

Авіасполучення під час карантину, скріншот: YouTube
Авіасполучення під час карантину, скріншот: YouTube