У вівторок, 26 січня, стало відомо про те, що в Харкові поліцейські забрали дітей з квартири, заваленої сміттям і тарганами.

Про це повідомив місцевий блогер Євген Зуб у соцмережі Instagram.

За його інформацією, в квартирі на вулиці Римарській, 16, проживали мама, бабуся, п'ятеро дітей і четверо собак.

"Квартира повністю завалена сміттям, співробітники поліції ледве відкрили двері. 4 собаки какали і пісяли там, де живуть. На вулицю не виходили. Собак вбивали в квартирі та їли їх", - розповів блогер.

На відео помітно, в якій обстановці жила сім'я – по стінах і стелі заваленої сміттям квартири бігають таргани. Сама мати заявила, що у неї п'ятеро дітей, але двох зараз немає.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

"Соціальні служби знають, де вони", - сказала жінка.

Коли за дітьми приїхала "швидка", матір попросили одягнути наймолодшу дитину, яка була в одному підгузку. Відомо, що одна з доньок вже знаходиться в лікарні.

"Сім'я два роки сидить без держдопомоги, що ви хочете?" - відповіла на це жінка.

У підсумку дитину загорнули в ковдру і в жилетку одного з присутніх чоловіків.

Обережно! Відео містить нецензурну лексику

За словами Євгена, поліцію викликали неодноразово, а батько малюків працював у поліції. Сусіди поділилися, що мати виставляла маленьку дитину в колясці на сходовий майданчик, щоб вона не заважала їй спати.

Нагадаємо, жінку віддали під суд за шкільні прогули доньки: суцільні "н" в журналі.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Києві дитина замерзала на вулиці, поки мати розважалася з пляшкою: "Я не буду його забирати".

Також портал Знай.uа писав, як батько залишив 6-річну і місячну доньок в холодному будинку: "Повинна бути 36,6, а у неї 34,9".