На минулих вихідних відбулася прем'єра 11-го сезону популярного вокального шоу "Голос країни". На етапі сліпих прослуховувань найкращі таланти країни поборються між собою за право стати частиною команди суддів: Тіна Кароль, Monatik, Надя Дорофєєва та Олег Винник.

На офіційній сторінці проекту опублікували уривок одного з найпотужніших виступів першого ефіру. Так, подруга підопічної Потапа Мішель Андраде Ірина Ебралідзе талановито виконала саунтрек до фільму "Не час помирати" співачки Біллі Айліш.

Варто зазначити, що до дівчини розвернулися всі тренери, проте вона вирішила вибрати саме Надю Дорофєєву.

"У тебе теж мурашки по шкірі від виступу Ірини Ебралідзе? 💔 Ірина виконала пісню "No Time To Die" співачки Billie Eilish і розвернула 4 тренерських крісла. Ділись враженнями від виступу вокалістки в коментарях", - йдеться в публікації.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше ми писали про те, що Юрій Горбунов опублікував кадр зі зйомок нового сезону шоу "Голос країни. Перезавантаження".

Нагадаємо, хлопець із солодким співом підкорив тренерів "Голосу країни", на "Гуцулку Ксеню" розвернулися всі.

Як повідомляв портал Знай.uа, Надя Дорофєєва і Тіна Кароль влаштують боротьбу в "Голосі країни": "За патли".

Також портал Знай.uа писав, що Надя Дорофєєва в суддівському кріслі "Голос країни" відповіла на головні питання: "До мене прийдуть ті…"