Євген Кошовий - комік і артист "95 кварталу" і друг президента України Володимира Зеленського не надто часто радує своїх шанувальників будь-якими публікаціями в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 1,3 мільйона чоловік.

У Instagram-сторіс Євген Кошовий виклав фотографію свого сніданку. На фотографії можна помітити дві тарілки, на одній смажена ковбаска, а на другий гарячі будерброди з сиром і ковбасою, а також стакан з охолодженим томатним соком - ідеальний набір, щоб підкріпитися перед початком нового дня.

Знімок актор "Кварталу 95" підписав забавно:"Як тобі таке, Ілон?".

Євген Кошовий, скріншот / instagram
Євген Кошовий, скріншот / instagram

Нагадаємо, Євген Кошовий привітав свою дочку Варвару з Днем народження, який вона відзначала 15 січня.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

З цієї нагоди шоумен опублікував на своїй сторінці в Інстаграме спільну фотографію з донькою, написавши в описі щирі слова для своєї дитини. На фото батько міцно затиснув в обіймах свою майже дорослу дочку. Дівчинці цього року виповнилося 13 років. Кошовий зазначив, що пишається нею.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Кошовий з "Кварталу 95" нап'ялив дитячу сукню, але не туди: "Така неділя"

Як повідомляє портал «Знай.иа» "Квартал 95" нарядив Кошового в" смердючий "костюм, але українці-Зеленського:" обісрався ваш Вова"

Також «Знай.иа " писав, що Кошовий з кварталу показав, як виглядає після таза новорічного олів'є: опухле обличчя і друге підборіддя