Епатажна Анастасія Покрищук попрощалась з підписниками її сторінки just__queen в Instagram.

Популярна в соцмережах блогерка Анастасія Покрищук, яку знають під ніком Just Queen (просто королева) зібрала на своїй сторінці в Instagram понад 200 тисяч фоловерів, яких вона не втомлюється розважати новими постами.

Однак цього разу Анастасія трохи засмутила своїх підписників, повідомивши, що на деякий час покидає сторінку just__queen.

Покрищук пояснила, що кілька днів буде вести лише свою іншу сторінку в Instagram just_queen88.Зробила вона це у звичній манері, не забувши про мати.

"Бейбі, на пару днів у**бую на інший акаунт just_queen88", - повідомила Покрищук.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Блогерка додала таке ж повідомлення англійською, щоправда, вже без матів:

"I will be on my second page next few days (я буду на моїй другій сторінці наступні кілька днів)".

З огляду на її активність - блогерка розміщала по кілька постів щодня, така раптова перерва виглядає дивною. У чому причина - Анастасія не пояснила. Але додала, що через пару днів повернеться.

Зазначимо, що Анастасія Покрищук стала відомою за межами України завдяки своїй яскравій зовнішності. Попри те, що Анастасія збільшила губи, груди, зробила ліпосакцію підборіддя, видалила грудочки Біша та перефарбувала волосся, вона ще й стала володаркою найбільших штучних вилиць у світі. При чому, наколола Настя їх сама - філерами, якими зазвичай збільшують губи. Однак, вона заявляє, що не збирається зупинятись на досягнутому.

Нагадаємо, Покрищук назвала найбільшу помилку дівчат

Як повідомляв портал Знай.ua, Анастасія Покрищук похизувалась своєю "силіконовою долиною"

Також Знай.ua писав, Покрищук замахнулась на YouTube