Популярна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, часто ділиться свіжими постами в соціальній мережі Instagram. Зараз за життям зірки стежить більше 6 мільйонів підписників.

Не так давно 38-річна артистка опублікувала на своїй сторінці свіжу фотографію, на якій постала в дуже спокусливому вигляді – в обтягуючій чорній майці та з яскравим макіяжем.

"Птах, що сидить на дереві, не боїться, що гілка зламається, тому що вірить не в гілку - а в свої крила 🕊 змахнула і полетіла... з тобою🐺", - таємниче підписала знімок артистка.

Світлана Лобода, фото з Instagram

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

"Нехай приведе тебе дорога ❤️", "Красуня чарівна урааааа супер 😍👏👏👏🙌", "Світла, ну ти зробила мій вечір крихітка ❤️❤️❤️❤️", "Ви наша найголовніша пташка, яка стимулює і дає надію 🙏🕊❤️", "Шикарна жінка 😳😳😳😳", - написали в коментарях під постом користувачі соцмережі.

Варто зазначити, що днями співачка повернулася додому з Мальдів, де відпочивала зі своєю сім'єю.

Раніше ми писали про те, що Світлана Лобода на Мальдівах влаштувала 9-річній доньці дорослу фотосесію без одягу. На фото дівчинка позує в морській воді перед камерою в червоному відкритому купальнику.

Нагадаємо, Світлана Лобода показала всім голу бабусю, вся справа в глобальному потеплінні.

Як повідомляв портал Знай.uа, Світлана Лобода показала, як пітніє вдома з лисим чоловіком: "Спортсмен".

Також портал Знай.uа писав, що Світлана Лобода передала корону таємничій блондинці: "Подумала, що мама".