Епатажна Анастасія Покрищук у столичному ресторані прочитала своєрідну лекцію "жлобарям".

Популярна в соцмережах блогерка Анастасія Покрищук, яку знають під ніком Just Queen (просто королева) зібрала на своїй сторінці в Instagram понад 200 тисяч фоловерів, яких вона не втомлюється розважати новими постами. Анастасію люблять не лише за незвичну зовнішність, але й за гумор та щирі висловлювання, у яких вона не шкодує міцних словечок та матів.

Цього разу Покрищук показала відео з київського ресторану Eshak, куди вона завітала з друзями.

На думку блогерки, у ресторан ходять повеселитися, тому їй до вподоби веселі, галасливі компанії, дивлячись на які самому хочеться радіти життю. Натомість тих, хто робить зауваження за голосний сміх, вона називає "жлобарями".

"Прийшов, б**ядь, у розважальний заклад, сиди, веселись, с*ка, і не псуй людям настрій", - наїхала на таких Покрищук.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Зазначимо, що Анастасія Покрищук стала відомою завдяки своїй яскравій зовнішності. Попри те, що Анастасія збільшила губи, груди, зробила ліпосакцію підборіддя, видалила грудочки Біша та перефарбувала волосся, вона ще й стала володаркою найбільших штучних вилиць у світі. При чому, наколола Настя їх сама - філерами, якими зазвичай збільшують губи. Однак, вона заявляє, що не збирається зупинятись на досягнутому.

Нагадаємо, Покрищук назвала найбільшу помилку дівчат

Як повідомляв портал Знай.ua, Анастасія Покрищук похизувалась своєю "силіконовою долиною"

Також Знай.ua писав, Покрищук замахнулась на YouTube