Під Одесою в місті Чорноморськ поліція розслідує спалах сальмонельозу в одному з дитсадків.

Про це повідомила пресслужба поліції Одеської області.

"За словами представників Державної установи лабораторного центру МОЗ на водному транспорті, в даний час зареєстровано 11 хворих, двоє з яких госпіталізовані",- йдеться в повідомленні.

Як стало відомо, про спалах інфекції в дошкільному закладі правоохоронці дізналися під час моніторингу соціальних мереж.

Дитячий садок, фото YouTube
Дитячий садок, фото YouTube

Популярні новини зараз
Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше
Показати ще

Відомості за даним фактом слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст. 325 Кримінального кодексу "Порушення санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційним захворюванням та масовим отруєнням".

Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від тисячі до трьох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешту на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років, або позбавлення волі на той самий строк.

Зараз правоохоронці з'ясовують всі обставини події.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Під Дніпром школярі потрапили в реанімацію після "дегустації" невідомої рідини: "пригостилися" отрутою

Як повідомляє портал «Знай.иа» Під Харковом 40 ліцеїстів отруїлися разом з вчителькою-пообідали в шкільній їдальні

Також «Знай.иа " писав, що У Запоріжжі псих розкидав щурячу отруту на дитячому майданчику: "дратує шум"