На Офіційний Instagram-аккаунт української студії Квартал 95" підписано більше двох мільйонів чоловік. Вони займаються концертною гумористичною діяльністю вже близько двох десятиліть, а сама компанія була заснована на базі команди КВН 17 років тому.

Цього разу, на офіційному акаунті "95 кварталу" в Інстаграмі виставили мультяшні копії акторів з стилі персонажів Disney.

"Якби актори студії "Квартал 95" були диснеївськими персонажами",- йдеться у підписі до зображень.

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

"Не дуже схожі", " як на мене, так взагалі ніхто не схожий ..", "Якби вони були такими персонажами, я б їх не впізнала"," Степан на принца схожий👍"," до останнього гортала і сподівалася, що буде Вова", "Так гарні, навіть кращі ніж в житті"," Чекаю на мульт😍", " Такі прикольні 🤗❤️", "їх розшукує поліція", "всі прикольні😍", "Великому зробили операцію з поліпшення росту волосся", " персонажі мультяшні симпатичніше оригіналів...", "Більше на sims схоже", "Олена красотуля, прекрасна", - коментували підписники.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Казанін з "кварталу" з сім'єю продемонстрував засіб від депресії і для схуднення: "не скажеш словами"

Як повідомляє портал «Знай.иа» "Дизель шоу" різко опустило " Вечірній квартал "в новорічну ніч, українці вибрали своє щастя:" головний блазень пішов..."

Також «Знай.иа " писав, що "Квартал 95" привітав Зеленського з днем народження: "нехай все…"