В Україні на одну вакансію претендують вже одинадцять осіб. А кількість зареєстрованих безробітних в нашій державі досягла 459 тисяч осіб.

Такі дані наводить Державна служба зайнятості.

Зазначається, що кількість зареєстрованих безробітних досягла 459 тисяч осіб до початку 2021 року. Торік їх було на 36% менше. Станом на 1 січня 2021 року грошову допомогу від держави отримували 402 тисячі осіб – це на 41% більше, ніж на початку 2020 року.

Скрін: Державна служба зайнятості
Скрін: Державна служба зайнятості

За весь 2020 рік послугами відомства скористалися 2,2 млн українців. Всі вони шукали роботу, але офіційно зареєстрованими безробітними були 1,2 млн з них. Водночас працевлаштувати вдалося понад 600 тисяч осіб.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Крім того, до початку 2021 року в базі даних служби зайнятості значилося 43 тисяч вакансій. Це на 27% менше, ніж на цю ж дату 2020 року. У результаті на одну вакансію тепер претендує аж 11 осіб, а не шість, як це було минулого року.

Скрін: Державна служба зайнятості
Скрін: Державна служба зайнятості

Скрін: Державна служба зайнятості
Скрін: Державна служба зайнятості

Нагадаємо, безстрашний воїн ЗСУ отримав "бойове хрещення" просто на День Незалежності: "Ціла батарея артилерії...". Він вважає, що це справа для справжніх чоловіків.

Як повідомляв портал "Знай.ua", учні повернуться у школи ще не скоро: Степанов назвав причину. Максим Степанов пояснив, чому не можна завчасно повернути оффлайн-навчання у школах

Також "Знай.ua" писав, малозабезпечені сім'ї благають Зеленського про допомогу, втомились від космічних цін і тарифів: "Нахабно здерти з людей". Володимира Зеленського просять підвищити соціальну допомогу багатодітним сім'ям