Нафтогаз проъявив про нову ціну на газ для своїх клієнтів. Про це заявили на офіційному акаунті газопостачальної компанії в Facebook.

У Нафтогазі розповіли, що на даний момент компанія обслуговує 9% домогосподарств, а це 1,1 млн.

"У лютому в рамках тарифного плану "місячний" ціна блакитного палива-6,86 грн / куб. м з ПДВ. Вона нижче рекомендованої урядом ціни за рахунок мінімальної власної націнки. Наша мета як цінового лідера на ринку-пропонувати кращі умови споживачам і збільшувати кількість наших клієнтів", - сказано в повідомленні.

У компанії пояснили, що компанія закуповує газ на умовах, які доступні і іншим постачальникам.

"Нагадаємо, гранична ціна на газ з 1 лютого і до 31 березня 2021 року регулюється постановою Кабінету Міністрів України від 18 січня 2021 р. № 25. Для клієнтів, які оформили тарифний план «літній» в минулому році, вартість газу не зміниться і складе 4,73 грн, 5,24 грн і 6,45 грн за куб.м, відповідно до умов договорів", - сказано в повідомленні.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Також газопостачальна компанія " Нафтогаз України "заявила, що вони є постачальником" останньої надії " (ПОН) готова поставляти газ всім побутовим споживачам, постачальник яких не зможе або відмовиться забезпечити своїх клієнтів газом за регульованою ціною. Ціна газу для клієнтів ПОН-6.99 грн / куб. м з ПДВ, без вартості розподілу (доставки). Перебоїв з газопостачанням не буде.

Нагадаємо, нові платіжки за газ розлютили виснажених чернівчан, майже вся зарплата.

Як повідомляв Знай.uа, стало відомо, скільки пенсіонерів виживають на мізерні виплати, ваша бабуся серед них.

Також Знай.uа писав, що Шмигаль після "газових бунтів" пообіцяв переглянути тарифи на тепло і воду, що зміниться.