Новий образ лідера партії "Батьківщина" Юлії Тимошенко, в якому вона розпочала перший пленарний тиждень 2021 року, безперечно, помітили тисячі українців.

На новому фото, яке вона опублікувала в Instagram, Юлія стоїть спиною до камери, повністю показавши свою нову зачіску – довгі локони. При цьому вона закликала українців " гуртуватися":

ГУРТУЄМОСЯ І ДІЄМО!

@batkivshchyna_official стає пліч-о-пліч із суспільством, і ми ініціюємо разом із людьми проведення референдуму з 5 питань. Ми проситимемо громадян сказати:

️Так постачання населенню українського газу та атомної електроенергії з 30% рентабельністю

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

️НІ продаж сільськогосподарської землі

️Ні продаж стратегічної власності

️Ні легалізації наркотиків

️Ні легалізації грального бізнесу

Українці в коментарях не тільки висловили підтримку Юлії Тимошенко як політику і назвали її новим майбутнім президентом, а й оцінили її зовнішність і новий образ.

" Божественна зачіска ❤️ як завжди на висоті !", "Надіюсь❤️ скасує всі дії попередніх недолугих недоПрезиленті", "чекаю референдуму", " Дуже красиво 👌 жіночно ! І гордо коли маєш своє волосся такі 🙏 👏 вам удачі в усьому!", "Красуня", - пишуть коментатори.

Нагадаємо, Тимошенко попалася на ніжному листуванні з другом Зеленського Єрмаком.

Як повідомляв Знай.uа, Тимошенко в шкіряній сукні розповіла про марихуану і "свавілля".

Також Знай.uа писав, що Юлія Тимошенко помолодшала на 20 років, українці не впізнали, як Ольга Сумська.