Ольга Фреймут - популярна українська телеведуча. Її особистість часто хвилює громадськість, також зірка має багатотисячну армію шанувальників.

Нещодавно знаменитість повернулася з райських Мальдів, де відпочивала зі своєю дружною родиною, а тепер знаменитість ділиться враженнями від відпочинку в Буковелі своїх друзів. Відповідний кадр Фреймут виставили в сторіз на своїй сторінці в Інстаграм.

Кадр був зроблений в Буковелі і на ньому ми бачимо, як по сніговій горі піднімається представник дикої фауни - рудий вовк. Дивно, що тварина не побоялася серед білого дня підійти настільки близько до людного місця.

"Друзі прислали. Щойно зустріли вовка у Буковелі",- написала Ольга.

скріншот: Instagram Ольги Фреймут
скріншот: Instagram Ольги Фреймут

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше ми писали, Фреймут вирішила видати список своїх улюблених книг, які, за словами самої зірки, сформували її сприйняття світу.

Ольга зробила невеликі рецензії для кожної книги, надихаючи тисячі українок. Серед улюблених авторів Фреймут виявилися Айн Ренд, телеведуча Опра Вінфрі, Симона де Бовуар, Грег МакКеон. Фундаментом будови своєї особистості ведуча називає Катехізис-книгу, що містить основні положення віровчення, яку знаменитість прочитала ще в 7 років.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Грайлива Фреймут зізналася в любові сама собі: "ніяких претензій"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Щаслива Ольга Фреймут вперше показала ще одну дитину: схожа, немов дві краплі

Також «Знай.иа " писав, що Ольга Фреймут у чорному зібралася на пенсію: "буду хорошою бабусею"