Відомий український кулінар і переможець проекту "МастерШеф" Євген Клопотенко поділився у своєму Instagram з шанувальниками рецептом крутого легкого салату, після якого не набираєш зайву вагу.

"Авокадо, мандарини, сир, лимонний сік, оливкова олія, сіль. Змішати, скуштувати та запитати у всесвіту "якого біса я до цього раніше не допер?" Бо-же-ствен-но. Авокадо дає крутої в'язкості, сир насиченності, а мандарини балансують те все і вибухають у роті солодкістю. Тупо мурахи від збудження. Це тріо таке звабливе, що ВІА Гра ридає у куточку. А я ще й взяв не аби який сир, бо він мені подобається на психологічному рівні. Їси та уявляєш, як у тебе біцуха росте і взагалі ти весь такий серйозний спортсмен, якого крутять по Sky Sports. Ну, карочє, у роті добре, в голові теж картинка крута, і ти на коні. Не рецепт, а суцільна прокачка нарцисизму та світосприйняття. Цьом", - написав Євген.

Євген Клопотенко, фото з Instagram

Раніше ми писали про те, що Клопотенко створив "бутербродну камасутру", це потрібно спробувати: "Суцільний с*кс".

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Нагадаємо, Клопотенко трепетно нагадав українцям про єдність.

Як повідомляв портал Знай.uа, Клопотенко спік три види пампухів за лічені хвилини: з часником, грибами і солодким сиропом.

Також портал Знай.uа писав, що Клопотенко перетворив печериці та картоплю на страву, від якої не відірватися.