Учасниця "Супер Топ-модель по-українськи" казашка Аміна Досинбаєва розповіла про свої плани на майбутнє.

Дівчина поділилася, яким бачить своє майбутнє, чи планує незабаром виходити заміж і чи є місце моделінгу в її житті, про це передає Новий канал.

Відомо, що Аміні через проект довелося 1,5 місяці провести в розлуці з хлопцем. Але її коханому Беку не звикати, пара зустрічається близько трьох років, так що першим серйозним випробуванням стали зйомки третього сезону "Топ-модель по-українськи", коли парі довелося бути в розлуці.

Відстань ніяк не вплинуло на відносини закоханих. Аміна впевнена, що секрет їх міцних відносин досить простий – вони дуже люблять один одного, і її хлопець розуміє, як важливий для дівчини проект.

Аміна Досимбаєва, фото: Новий канал
Аміна Досимбаєва, фото: Новий канал

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Після зйомок фіналу "Супер Топ-модель по-українськи" дівчина розповіла, що у них з Бекою серйозні плани на спільне майбутнє і вони планують свою сім'ю. Аміні хотілося б, як мінімум, двох карапузів.

"Ми часто обговорюємо наше майбутнє, плануємо свою сім'ю. Я думаю, що буду просто офігенною мамою, тому що дивилася і за братиками, і за сестричками з ранніх років. Я хочу, як мінімум, двох дітей. Як і всі, я бачу свою сім'ю щасливою, бачу життя в своєму будиночку, але на рахунок того, де буде знаходитися цей будиночок, поки не можу сказати точно. Не впевнена, що хочу провести все життя в Казахстані або в Україні. Я не визначилася ще, в якій країні хотіла б жити. Якийсь час я точно мрію провести в Америці, а ось де хочу оселитися зі своєю сім'єю, коли з'являться діти, ще не знаю. Але старість я точно хочу зустріти де-небудь біля моря, в затишному будиночку....",- поділилася планами на майбутнє модель.

Хоч Аміна і будує серйозні сімейні плани, це не завадить їй займатися моделінгом.

Аміна Досимбаєва, фото: Новий канал
Аміна Досимбаєва, фото: Новий канал

"Я буду займатися моделінгом до тих пір, поки моє тіло і обличчя будуть давати мені можливість працювати в цій сфері. Який я бачу себе через 5 років? Щасливою, в гармонії з собою. Я так само, як і будь-яка інша людина, ставлю собі цілі, і сподіваюся всіх їх реалізувати. І вірю, що через п'ять років я буду сидіти в своїй квартирці в якомусь красивому місті, щаслива, повна сил, зі своєю сім'єю",- каже Аміна.

Дівчина ще не знає, чи будуть у неї діти через 5 років, хоча їй мама каже народити першого до 30 (зараз красуні 23).

"Чи будуть у мене діти через п'ять років, я не загадую, але моя мама каже, щоб я народила першу дитину до 30 років, але я не знаю, погоджуватися з нею чи ні – - сміється модель. - Як Бог дасть. Найголовніше, щоб я просто була щаслива!...",- вважає Аміна.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Фіналістки "Супер топ-моделі по-українськи" взяли участь у магії перед фіналом: "Таня якось офігела"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Топ-модель з суперсезону вигнали на екваторі проекту за балаканину: хто не зміг підкорити серце Костромічової

Також «Знай.иа " писав, що "Супер Топ-модель по-українськи" позбулася однієї з фавориток проекту: "ніби хтось вимкнув"