Перероблена "пацанка" Анастасія Покрищук у своєму стилі відповіла на запитання про те, коли востаннє плакала.

Популярна в соцмережах епатажна блогерка Анастасія Покрищук, яку знають під ніком Just Queen (просто королева), продовжує серію відео під загальною назвою:"Поставте мені запитання", в яких у своєму стилі дає відповідає на все, про що її запитають.

Цього разу її запитали про те, коли вона востаннє плакала і чому. І Покрищук у своєму стилі чесно про все розповіла.

"У мене були місячні передостанні, здається. І я раптом згадала, що в мене ху**ва машина, б**дь, і мало грошей, с*ка. Я плакала", - зізналась сміючись Покрищук.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Зазначимо, що Анастасія Покрищук стала відомою завдяки своїй яскравій зовнішності. Попри те, що Анастасія збільшила губи, груди, зробила ліпосакцію підборіддя, видалила грудочки Біша та перефарбувала волосся, вона ще й стала володаркою найбільших штучних вилиць у світі. При чому, наколола Настя їх сама - філерами, якими зазвичай збільшують губи. Однак, вона заявляє, що не збирається зупинятись на досягнутому.

За популярною блогеркою Just Queen стежить понад 200 тисяч користувачів Instagram. Анастасію люблять не лише за незвичну зовнішність, але й за гумор та щирі висловлювання, у яких вона не шкодує міцних словечок.

Нагадаємо, Покрищук наїхала на "жлобарів" у ресторані

Як повідомляв портал Знай.ua, Покрищук попрощалась зі своїми фанатами в Instagram

Також Знай.ua писав, Покрищук назвала найбільшу помилку дівчат