Ексчоловік Слави Камінської налякав своїх підписників новим тестом на коронавірус.

Колишній чоловік Слави Камінської з гурту "НеАнгели" пластичний хірург Едгар Камінський активно веде свій Instagram, де зібрав понад 260 тисяч підписників, з якими ділиться кадрами свого професійного і особистого життя.

Нещодавно в Insta Stories Камінський розповів про пікантний тест на covid-19, який запровадили у Китаї.

За словами хірурга, у Піднебесній крім звичайних видів тестів на ковід додався ще один. При чому, на початку людей піддавали такій процедурі без попередження.

"Тепер у людей для виявлення ковіду будуть брати мазок з ануса. На початку деяких людей піддавали такому тестуванню без попередження. Деяким туристам, які повинні знаходитись на обов'язковому карантині, пропонують зробити цей мазок самостійно. Вводити тампон, змочений фізрозчином, потрібно на глибину 2-3 см", - розповів Камінський.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, що Едгар Камінський - сучасний "принц на білому коні". Він успішний, молодий, багатий, який був одружений зі Славою майже 6 років. Пара розлучилась, але довгий час не називала причину розриву.

Зараз Едгар вже перебуває у нових стосунках. Новою коханою знаменитого хірурга стала арт-директор дизайнера Жана Грицфельдта Ольга Богата.

Нагадаємо, колишній чоловік Слави Камінської видав, чим його балує нова кохана

Як повідомляв портал Знай.ua, Едгар Камінський розважається з новою пасією в Куршевелі

Також Знай.ua писав, Едгар Камінський назвав причину розлучення зі Славою