Раміна Есхакзай поділилася досвідом, як навчитися жити з розладом харчової поведінки.

Популярна блогерка, ведуча YouTube-канал у "Ходят слухи" Раміна Есхакзай, яка в минулому була нареченою українського співака Віталія Козловського, активно веде свій Instagram, де часто ділиться фактами особистого життя.

Цього разу Раміна здивувала своїх підписників зізнанням про те, що страждала на булімію.

Дівчина у відвертому інтерв'ю для YouTube-каналу "Быть Гоций" розповіла, як ця хвороба прийшла в її життя, які були передумови, що провокувало, і як вона з цим боролися.

Раміна поділилась спільним фото з ведучою Наталією Гоцій, яка також страждала на булімію та ще й мала анорексію.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

"Коли у мене запитують: як впоратись з булімією? Я відповідаю, що не знаю. Точно потрібно йти до фахівця і вчиться з нею жити", - написала Есхакзай в коментарі до фото.

Сам випуск серії "Быть Гоций" з Раміною Есхакзай можете подивитися тут:

Нагадаємо, Раміна виправдалася за скандальне інтерв'ю з російським ресторатором Олександром Орловим, який не бере на роботу повних людей.

Як повідомляв портал Знай.ua, Раміна зізналася, чому втекла від Козловського перед весіллям.

Також Знай.ua писав, колишня Козловського детально розповіла про фейкове кохання.