Відома українська співачка, тренерка шоу "Голос країни", телеведуча проекту" Танці з зірками" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram.

Нещодавно шанувальники знаменитості з її офіційного фан-клубу виставили новий ролик зі своїм кумиром, яке раніше Тіна вже демонструвала в своїх Сторіс. Так, артистка заінтригувала аудиторію коротеньким відео-селфі, позуючи в гримерці і примірявши розкішну сукню молочного кольору з одним відкритим плечем.
Красуня трохи відкрила рот, щоб візажист змогла нанести на губи олівець, завершуючи жіночний образ нюдовим макіяжем з акцентом на очах. При цьому волосся зірка зібрала назад в недбалий хвіст, не ставши робити сво фірмову зачіску "голлівудські локони". Тіна поки не повідомила, де саме з'явиться в такому образі, але фоловери вже активно гадають.

"Вау! Що нас чекає?❤🔥"
Фолловери не пройшли повз: "черговий скандал😂 ❣️", "кожен день все загадковіше😍 😍 😹 ✨", " не сумуємо в очікування а радіємо в передчутті...", "Чекаю завершення образу. Буде, як завжди, красиво.".

Нагадаємо, господиня Тіна Кароль "осоромилася" на кухні, забалакалася і приготувала туфлю

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що скромниця Тіна Кароль прибрала волосся і вперше засвітила зухвале тату

Також портал "Знай.uа" писав, що у мережі показали, як "Танці з зірками" змінили Тіну Кароль