В Україні, 29 січня 2021 року, продовжить діяти Південний циклон з безліччю опадів. Про це повідомляє відомий синоптик Наталка Діденко в соціальній мережі Facebook.

За словами метеоролога, така погода пошарпала нерви багатьом водіям, але все ж не додала розуму деяким власникам авто, які досі не змінили літню гуму. Протягом дня очікується сніг, ожеледиця, поривчастий вітер і подальше похолодання. Як зазначає Діденко, опади очікуються в західних і північних областях, і у Вінницькій області.

Також повідомляється, що циклон продовжить свій вплив на погоду найближчої ночі в Центральній і південній частині України — йтимуть сніг і мокрий сніг. Вдень же ситуація стабілізується в більшості зазначених областей. На сході тільки на Харківщині вдень очікується дощ і мокрий сніг, які дійдуть до Донецької та Луганської областей лише до вечора.

Температура повітря, 29 січня, протягом дня коливатиметься близько -3℃ ...+2℃, на крайньому півдні — +3℃ ...+6℃. Вночі ж ще буде відчуватися похолодання. припускати -2℃ ...-9℃.

Температура повітря в Києві буде близько 0℃ ...-2℃ вдень, вночі--5℃ ...-7℃. Буде періодично сніжити, але в другій половині дня сніг ослабне і припиниться. Укргідрометцентр зазначає, що вітер у столиці буде Південно-західним (7-12 метрів на секунду).

Популярні новини зараз
3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Прогноз на 29 січня, скріншот: Укргідрометцентр
Прогноз на 29 січня, скріншот: Укргідрометцентр

Наталка Діденко нагадує про ожеледицю на дорогах та уважність з дистанціями.

Також Знай.ua писав, прогноз погоди на 2021: українців чекає літо в травні і зима на контрасті. Літо в 2021 може наступити вже в середині травня, хоча і закінчиться вже у вересні.