Ще минулого тижня, перед другим епізодом преокта "Маска" стало відомо, що його переносять на суботу, 30 січня 2021 року.

Сталося це через оголошений в Україні день жалоби у зв'язку з пожежею в одному з приватних будинків престарілих, в результаті якого загинули 15 літніх людей. Про це повідомляла прес-служба телеканалу. А зараз на сторінці масштабного шоу в соціальній мережі Instagram з'явилася публікація з фрагментами майбутнього випуску.

Циклоп "Маска", фото: пресслужба "Україна"
Циклоп "Маска", фото: пресслужба "Україна"

На відео показано вже відома поява Олега Винника в образі буйвола і п'ятого детектива. Українським глядачам знову постануть Нова вісімка учасників, з якими поступово відбувається знайомство в Інтернеті. Буряк, Бабка, Крапанка, Лев, Пава, Носоріг, Циклоп і Мольфар — виявляться на сцені зовсім скоро.

Вгадати, хто ховається під масивними костюмами, повинні будуть Андрій Данилко, Настя Каменських, Оля Полякова, Михайло Хома і, відповідно, Олег Винник, який лише перебуваючи поруч з павою припустив, що під маскою знаходиться жінка.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

"Дивіться гіпершоу МАСКА вже цієї суботи, 30 січня о 21:00 на @kanalukraina. Нові герої вже не можуть дочекатися, щоб заспівати для вас! Ви будете вражені @kamenskux @polyakovamusic @dzidzio @v_serduchka @olegg.vynnyk @vova_ostapchuk #маска_україна_шоу #каналукраїна #themaskedsinger", - написано в підписі до відеозапису.

Коментарі, скріншот: Instagram ("Маска")
Коментарі, скріншот: Instagram ("Маска")

Нагадаємо, спокуслива Бабка на шоу "Маска" складе конкуренцію Поляковій: "Зріст 2 метри"

Як повідомляв "Знай.ua", Maruv, Могилевська або Ребрик? Спокуслива бабка з шоу "Маска" заплутала українців

Знай.ua писав, впізнали Олега Винника під "Маскою"? Топ-5 фактів про улюбленця всіх "вовчиць" України