Зараз на сторінці Міністерства освіти і науки України в соціальній мережі Facebook з'явилася публікація з інформацією про те, що Володимир Зеленський підписав Указ "Про стипендії, премії та гранти Президента України у сфері освіти".
Про це повідомляє голова МОН Сергій Шкарлет.

"Таким чином ми прагнемо підтримувати талановиту молодь, популяризувати її досягнення, що сприяють підвищенню рівня авторитету нашої держави", – зазначив він.

Публікація МОН, скріншот: Facebook
Публікація МОН, скріншот: Facebook

Йдеться про заснування таких нагород, як стипендії Президента України кращим учасникам зовнішнього незалежного оцінювання (ЗНО), для переможців міжнародних олімпіад з навчальних предметів, Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів, а також гранти Президента України на навчання за кордоном.

"Порядок призначення та виплати стипендій, премій та грантів Президента України у сфері освіти вже розробляється, надалі він буде прийнятий урядом. Дякую Прем'єр-міністру Денису Шмигалю та колегам-чиновникам за підтримку ініціативи МОН. Окрема подяка Президенту України Володимиру Зеленському за постійну підтримку сфери освіти і науки", – підсумував міністр освіти і науки Сергій Шкарлет.

Нагадаємо, в МОН розповіли, яким має бути ідеальний вчитель: знання предмета буде мало

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Як повідомляв "Знай.ua", закриття 10-11 класів і скорочення предметів - нардепи розкрили всі деталі

Знай.ua писав, українських школярів змушують вчитися в "допотопних" класах без ремонту: "Це токсична цвіль"