Будь-які батьки ще навіть до народження своєї першої дитини отримують безліч порад від представників і представниць старшого покоління про правильне виховання дітей. Проте, як би ми не любили своїх батьків, до їхньої думки варто прислухатися далеко не завжди — і відомий лікар-педіатр Євген Комаровський розповідає чому.

Відповідна публікація була розміщена на сторінці Комаровського в соціальній мережі Instagram.

"З вдячністю приймаючи цей досвід, ви повинні усвідомлювати, що за останні 20-40 років (всього два покоління батьків) технології (так-так, саме технології) догляду за дитиною змінилися найпринциповішим чином. У сучасних батьків є безліч помічників, значно полегшують їх життя"— - стверджує знаменитий медик.

Підгузки, соплеотсоси, термометри, сучасний одяг, радіоняня — це тільки деякі приклади того, що кардинально змінило догляд за дитиною.

немовля / фото: Pixabay
немовля / фото: Pixabay

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

"Поставтеся до порад з розумінням, стримано, без показної іронії і демонстративних усмішок. Просто уявіть собі як людина, яка вміє користуватися пейджером, інструктує власника смартфона. Представили? Ну так посміхніться (про себе), скажіть "спасибі" і зрозумійте головне: досвід минулих поколінь дійсно хороший в реалізації подвигу материнства",- дає пораду Комаровський.

Раніше повідомляли, чоловік три місяці ховався в аеропорту від Covid-19: годували пасажири, а спав - де впаде.

Як повідомляв Знай.uа, Комаровський дав інструкцію з безпечних прогулянок: як не підчепити Covid-19 на вулиці.

Знай.uа писав, Комаровський пояснив, чому фізкультура важливіше спорту: "не зміцнює організм".