Українська акторка, головна героїня реаліті-шоу "Холостячка" Ксенія Мішина, яку також всі знають за серіалом "Кріпосна", поділилася в своїх Insta Stories смішним роликом.

Так, її наречений, автор-сценарист "Кварталу 95" Олександр Еллерт попросив сказати в прямому ефірі радіо "Люкс фм" кумедну фразу: "Абу-бу, я тебе люблю". У свою чергу, акторка проявила сміливість та вирішила це зробити. Варто зазначити, що вийшло дуже мило. Наприкінці ролику Еллерт голосно розсміявся.

"Абу-бу, я тебе люблю", - сказала Мішина в прямому ефірі, поки Еллерт сміявся на задньому фоні.

Ксенія Мішина, скріншот Insta Stories Олександра Еллерта

Ксенія Мішина, скріншот Insta Stories Олександра Еллерта

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Раніше ми писали про те, що Ксенія Мішина опублікувала свіжий пост у своєму Instagram про самореалізацію. Також кохана Олександра Еллерта дала поради шанувальникам про те, як почати діяти, як побороти лінь, як рухатися, коли не знаєш куди, як ставити собі цілі, яких будеш досягати і т.д.

Нагадаємо, Ксенія Мішина опинилася в джакузі не з Сашею Еллертом: "Любити з розмахом".

Як повідомляв портал Знай.uа, Саша Еллерт захотів стати ідеальним Тригубенком для коханої: "Це ж Льоша!"

Також портал Знай.uа писав, що Льоша Тригубенко всерйоз захопився і забув про Ксенію Мішину: "Лише я і..."