Антоніна Паперна є старшою дочкою відомої української актриси Ольги Сумської, яка частенько радує своїх шанувальників в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать близько 55 тисяч чоловік.

Дівчина успадкувала професію своїх батьків, але популярність отримала лише на території Російської Федерації, де знялася в багатьох рейтингових серіалах. Паперна живе в цивільному шлюбі з актором РФ Володимиром Ягличевим. Минулого року вона народила для нього другу дитину, сина Володимира. Першою була їхня дочка Єва, їй вже три роки.

Зараз вона виклала цілих три знімки, які представила на вибір користувачам в Instagram. На голові Антоніни Паперної можна помітити масивну хутряну шапку, також вона вибрала сорочку з великими гудзиками і чорну майку, яка представляє на огляд пишні груди актриси.

Антоніна Паперна, скріншот: Instagram
Антоніна Паперна, скріншот: Instagram

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

"Дуже красива і позитивна!!!! Шикарна зовнішність і неперевершений ШАРМ!!! 👏👏👏👍👍👍🌹🌹🌹", "Тоня, ви любите своє Ім'я? Я теж Тоня. І я не люблю. Дорікаю маму "навіщо ти мене так назвала?"🇺 🇦 🤔", "Ви прекрасні😍", "Дуже дуже красива !!!", "Ви дуже шикарна 🤗", — написали користувачі в коментарях.

Коментарі, скріншот: Instagram (Паперна)
Коментарі, скріншот: Instagram (Паперна)

Нагадаємо, донька Ольги Сумський влаштувала з коханим Home Party: "Крута сімейка"

Як повідомляв "Знай.ua", донька Ольги Сумський після пологів похвалилася пружним декольте

Знай.ua писав, донька Ольги Сумський поманила чоловіків непристойним декольте: "Ну як?"