Всесвітньо відомий актор і фронтмен альтернативного рок-гурту Thirty Seconds to Mars Джаред Лето, який порадував Лесю Нікітюк своїм дзвінком, примудрився втратити свій єдиний "Оскар".

Про те, як він втратив нагороду Американської Кіноакадемії "Оскар", отриману у 2014 році, Джаред Лето розповів в інтерв'ю, опублікованому на YouTube-каналі The Late Late Show with James Corden.

За його словами, статуетка загадковим чином зникла, після переїзду до нового будинку в Лос-Анджелесі. І знайти "Оскар" не вдається ось уже три роки.

"Я дізнався, що він пропав близько трьох років тому. А я цього не знав. Думаю, мені просто не хотіли повідомляти. У той час я перебирався в Лос-Анджелес, і ось коли ми переїжджали, він якимось чарівним чином зник. ніхто не може його знайти. Я сподіваюся, що він в хороших руках, де б він не був, але так, ми вже досить давно його не бачили ", - сказав актор.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

За словами Лето, він упевнений, що у кого б його трофей не опинився, ця людина не стане "викидати його у відро для сміття".

Джаред Лето з "Оскаром", фото: AP/Jordan Strauss/Invision
Джаред Лето з "Оскаром", фото: AP/Jordan Strauss/Invision

"Я сподіваюся, що хтось піклується про нього. Я добре пам'ятаю ту ніч, коли я отримав його, я передав його стільком людям, що не бачив його півночі. Ця штука потім виявилася побита і подряпана, але ви знаєте, що людям було весело фотографуватися з нею і все таке. Приємно ділитися нею, так що, сподіваюся, хтось добре про неї піклується ", - додав він.

Нагадаємо, що Лето отримав нагороду за участь в драмі "Далласький клуб покупців", яка вийшла у 2013 році.

Нагадаємо, Джаред Лето під час свого концерту в Києві заспівав "Ах, Одесса"

Як повідомляв портал Знай.ua, Джаред Лето влаштував невеликий безкоштовний концерт під час прогулянки по Києву.

Також Знай.ua писав, Джаред Лето шокував шанувальниць жіночним образом