Популярна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, часто ділиться свіжими постами в соціальній мережі Instagram. Зараз за життям зірки стежить більше 6 мільйонів підписників.

Нещодавно 38-річна артистка розмістила на своїй сторінці в соцмережі крутий ролик. Так, зірка в кадрі танцює в сутінках і досить посміхається. На задньому фоні можна помітити її друга, грузинського та українського модельєра Бічоллу Тетрадзе.

"Я дуже люблю життя. Люблю танцювати. Люблю йти на світло. Люблю відчувати себе живою і зарядженою. Люблю не морочитися по дрібницях. Люблю, коли всім добре. Люблю віддавати. Люблю любити ❤️. А що любиш ти? Пиши і прогнозуй себе лише на хороше", - залишила підпис під відео Лобода.

"Солодкі спогади", - прокоментував пост Тетрадзе.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

скріншот коментарів

Раніше ми писали про те, що Світлана Лобода на Мальдівах влаштувала 9-річній доньці дорослу фотосесію без одягу. На фото дівчинка позує в морській воді перед камерою в червоному відкритому купальнику.

Нагадаємо, Світлана Лобода показала всім голу бабусю, вся справа в глобальному потеплінні.

Як повідомляв портал Знай.uа, Світлана Лобода показала, як пітніє вдома з лисим чоловіком: "Спортсмен".

Також портал Знай.uа писав, що Світлана Лобода нарешті заговорила про коханого: "Не боїться". Так, співачка опублікувала на своїй сторінці свіжу фотографію, на якій постала в дуже спокусливому вигляді.