15-річна донька популярної співачки Олі Полякової Марія дуже активно веде свою сторінку в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 150 тисяч підписників.

Так, юна модель і блогерка поділилася в своїх Insta Stories цікавим відео для популярної платформи TikTok, в якому зображений Юрій Дудь, який задає типове на своїх інтерв'ю питання: "Опинившись перед Путіним, що ви йому скажете?"

У відповідь хлопець з відео запитує Дудя: "Мужик, давай на чистоту. Що таке, мати його, аквадискотека?"

Варто зазначити, що мова йде про палац президента Росії Володимира Путіна в Геленджику, в якому є навіть аквадискотека. Про це йдеться в недавньому розслідуванні російського опозиціонера Олексія Навального.

Юрій Дудь, скріншот Insta Stories Маші Полякової

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку
Показати ще

скріншот Insta Stories Маші Полякової

скріншот Insta Stories Маші Полякової

Раніше ми писали про те, що Оля Полякова змусила доньку дивитися на дорослі ігри: "На мені жінка ще не сиділа".

Нагадаємо, донька "зубожілої" Полякової подражнила українців з Мальдів: "Куди б ви хотіли?" Маша Полякова влаштувала гарячу фотосесію в купальнику.

Як повідомляв портал Знай.uа, Оля Полякова посадила 9-річну доньку Алісу на дієту: "Трава дуже смачна".

Також портал Знай.uа писав, що 15-річна донька Полякової вперше знялася напівголою: прикрила груди стрічкою. Маша поділилася відвертими знімками з відпочинку.