У ПФУ розповіли, як змінилися пенсії простих українців за рік: обнадійливі цифри

У четвер, 28 січня, стало відомо про те, що в Україні зросла кількість пенсіонерів, які отримували від 2001 до 3 тисяч гривень та від 3001 до 4 тисяч гривень. Це сталося завдяки проведеним протягом минулого року перерахунками виплат.

Черга і пенсія, скріншот: YouTube
Черга і пенсія, скріншот: YouTube

Коронавірус здолав зірку радянського кіно: в СРСР його вважали секс-символом

Легендарний радянський актор Василь Лановий помер на 88-му році життя. Про смерть чоловіка повідомила дружина актора Ірина Купченко, інформують російські ЗМІ. Точної причини смерті артиста не називають, проте відомо, що на початку січня Лановий разом з дружиною захворів на коронавірус.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте
Показати ще

Василь Лановий
Василь Лановий

Лобода запалила вночі з чоловіком і показала це всім: "Я дуже люблю"

Популярна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, часто ділиться свіжими постами в соціальній мережі Instagram. Зараз за життям зірки стежить більше 6 мільйонів підписників.

Світлана Лобода, скріншот з відео
Світлана Лобода, скріншот з відео

На "Голосі країни" Надю Дорофєєву переплутали з Іриною Білик: "До мене прийдуть"

Прем'єра українського проекту "Голос Країни" вже відбулася 24 січня 2021 року на телеканалі "1+1". Суддями постали Дмитро Монатік, Тіна Кароль, Надія Дорофєєва та Олег Винник, вони разом виконали популярну композицію "Blinding Lights" канадця The Weeknd.

Надя Дорофєєва, фото: Instagram
Надя Дорофєєва, фото: Instagram

"Холостячка" Мішина розповіла, на які жертви доводиться йти - діти залишаються без уваги

Українська актриса, головна героїня реаліті-шоу "Холостячка" Ксенія Мішина, яку також всі знають по серіалу "Кріпосна", продовжує радувати шанувальників всілякими публікаціями в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 780 тисяч осіб.

Ксенія Мішина, скріншот: Youtube
Ксенія Мішина, скріншот: Youtube

Зеленський повернув виплати школярам, глава МОН Шкарлет не стримався: "Таким чином ми..."

Зараз на сторінці Міністерства освіти і науки України в соціальній мережі Facebook з'явилася публікація з інформацією про те, що Володимир Зеленський підписав Указ "Про стипендії, премії та гранти Президента України у сфері освіти".

Школярі, скріншот: Youtube
Школярі, скріншот: Youtube

Полякова стала музою для художника, зацінив навіть Добкін: "Чудово!"

Популярна українська співачка і акторка Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, з'явилася на картині українського дизайнера і відеомейкера Євгена Євгеновича.

Оля Полякова, фото з Instagram
Оля Полякова, фото з Instagram