Міжнародна команда Всесвітньої організації охорони здоров'я в рамках з'ясування Походження коронавірусу відвідає лікарні та ринки в Ухані. Про це повідомили на офіційній сторінці організації в Twitter.

Міжнародна команда, яка працює над з'ясуванням походження вірусу COVID19, завершила двотижневий карантин в Ухані, Китай, у четвер. Коли учасники почнуть свої польові поїздки в п'ятницю, 29 січня, вони повинні отримати підтримку, доступ і необхідні дані.

Перебуваючи в карантині, команда щодня проводила віртуальні зустрічі з китайськими вченими, які ділилися оновленою інформацією про відповідні дослідження COVID19, проведені в Китаї, а також іншою інформацією та досвідом. Серед іншого, команда запитала детальні базові дані.

Всі гіпотези обговорюються, оскільки команда стежить за наукою у своїй роботі, щоб зрозуміти походження вірусу # COVID19. У п'ятницю у команди відбудеться перша особиста зустріч з китайськими вченими, а потім почнуться польові поїздки в Ухань і його околицях.

Команда планує відвідати лікарні, лабораторії та ринки. Польові візити включатимуть уханьський інститут вірусології, ринок Хуанань, лабораторію Уханьського центру контролю захворювань. Вони спілкуються з першими респондентами та деякими з перших пацієнтів COVID19.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Скріншот соцмережі Twitter
Скріншот соцмережі Twitter

Скріншот соцмережі Twitter
Скріншот соцмережі Twitter

У той же час багато людей, в тому числі в коментарях незадоволені, що команда ВООЗ так довго не приїжджала в Китай і почала з'ясовувати походження вірусу тільки через рік. Інші ж відзначають, що Китай раніше не пускав команду ВООЗ на свою територію і навіть країну.

Скріншот соцмережі Twitter
Скріншот соцмережі Twitter

Нагадаємо, вакцина від коронавірусу критично діє на людей, хто в зоні ризику.

Як повідомляв Знай.uа, українців у лютому почнуть масово вакцинувати від ковіда, список щасливчиків.

Також Знай.uа писав, що бенкет під час епідемії, МОЗ витрачає мільйони на "ілюмінацію" і комп'ютерні послуги.