Житель Полтавщини більше як рік живе як померлий — про це він випадково дізнався від поліціянта після порушення правил дорожнього руху.

Про незвичайний випадок розповідає Суспільне.

37-річний житель села Малий Тростянець Костянтин Джеджера тепер змушений доводити через суд, що він живий і ще не вмер. Як з'ясувалося, у листопаді 2019 року до лікарні потрапив його брат Олександр, який документів при собі не мав. Оскільки він перебував у карному розшуку, медикам він назвав дані свого брата — під ними й поховали чоловіка, який невдовзі помер від запалення легень.

Поліція, своєю чергою, необхідних слідчих дій для з'ясування особи не проводила і тому мертвим визнали саме Костянтина — йому навіть показали табличку на хресті з його ім'ям і прізвищем.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань вносилися на підставі інформації, зазначеної в медичній картці стаціонарного хворого КП "Перша міська клінічна лікарня Полтавської міської ради", - затверджує заступник начальника слідчого управління поліції Полтавщини Дмитро Поздняков.

Частково ліквідувати наслідки недбалості правоохоронців вже вдалося, але відновити повну правоспроможність українець зможе лише через суд.

Також, "Знай.uа" писав, киянам розповіли, що буде після локдауну: "Карантин до кінця..."