Сучасна історія Хатіко, але зі щасливим кінцем сталася в Туреччині, в місті Трабзон. Вірний пес чекав свого господаря під дверима лікарні, поки той лікувався.

Господареві собаки на ім'я Бончук Джемалю Сентурку стало погано і його на швидкій допомозі доставили в лікарню. Собака побіг слідом за машиною.

Вірний пес чекав свого господаря під дверима лікарні. Він приходив щодня і з надією дивився на кожного, хто виходив з дверей.

Турецький Хатіко, Фото Associated Press
Турецький Хатіко, Фото Associated Press

Дочка Джемаля розповідала, що собаку було марно привозити назад додому, адже він щоразу повертався до лікарні. Охоронець розповів, що пес вдавався щодня о 9 ранку і чекав до самої ночі біля дверей.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору В Україні готується революція у житловій сфері Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Він ніколи не наважувався зайти в саму лікарню, але реагував кожен раз, коли хтось виходив і заглядав всередину.

Пес чекав так майже тиждень. І тоді сталася радісна і така довгоочікувана зустріч, коли пацієнта вивезли на інвалідному візку.

"Він дуже до мене звик. І я теж постійно сумую за ним", - сказав чоловік.

Нагадаємо, Харківський Хатіко приволок по снігу п'яного господаря додому.

Як повідомляв Знай.uа, у Франківську вірний пес повторив долю Хатіко.

Також Знай.uа писав, що чоловік врятував малюків у покинутому будинку, тепер цуценята зірки TikTok.