12-річна маленька українка Кароліна Проценко, яка проживає у США разом зі своєю родиною, встигла прославитися у соцмережах завдяки своєму музичному таланту. Дівчинка чудово виконує на скрипці кавер-версії популярних хітів, а нещодавно вразила інтернет піснею, яку заспівала в дуеті з мамою.

Публікації, які прийшлися до смаку мільйонам людей по всьому світу, її мама розміщує на сторінках у соціальних мережах — саме доросла жінка зайнялася розкруткою своєї доньки.

"Кароліна Проценко — 12-річна скрипалька-вундеркінд. Вона виконує на скрипці кавер-версії популярних пісень. Кароліна вивчає естрадні пісні на слух і не використовує ноти. За минулий рік вона зіграла більше 200 каверів", — йде мова на її офіційній сторінці у фейсбуці.

Одна з останніх робіт, яка вразила громадськість — кавер на композицію "You Are The Reason" Калума Скотта. Її мама і дівчинка записали дуетом.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Також популярність заслужили і її дуети з італійським саксофоністом Даніелем Віталем, які вони записують дистанційно.

Кароліна народилася в Україні, але в 6-річному віці разом з батьками переїхала жити до США. Тоді ж вона почала грати на скрипці.

У 2017 році Кароліна Проценко вперше виступила на вулиці, де знову ж зібрала глядацькі овації. З того часу вона стала регулярно виступати як вуличний музикант, публікує відео у соцмережах і навіть продає свої записи.

А кілька місяців назад у Кароліни з'явилася маленька сестричка.

Цікаво, що вперше про дівчинку в медіа заговорили ще до того, як її музичний талант отримав світове визнання. Так, під час пожеж у Каліфорнії вірусним стало відео, де мама і донька їдуть автотрасою і спостерігають лісову пожежу. Жінка впадає у паніку і кричить доньці, щоб та молилася.

Нагадаємо, Розумні, сильні і вольові: 10 українок, які вразили світ.

Також Знай повідомляв, що маленький киянин Коля Мостовий страждає від рідкісної хвороби-синдрому Драве.

Нещодавно Знай передавав, що багатодітна мати із Запоріжжя втратила документи і зазнала цькування з боку городян.