Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, 25 січня на своїй сторінці в Instagram повідомила численним шанувальникам сумну новину - у віці 81 року пішов з життя її тато, Олексій Йосипович Жмур.

Знаменитість важко переживає втрату найріднішого чоловіка, присвятивши татові кліп і пісню "Почуття". Виконавиця зізналася, що Олексій Йосипович з особливим трепетом чекав на відео, адже в ньому знялася мама Насті і його кохана дружина Лідія Петрівна, а сама пісня оповідає про батьків, що видають щасливу дочку заміж.

Так, артистка зазначила, що пісню вони з коханим чоловіком, репером і продюсером Потапом створили разом, а сам Потап не зміг стримати ніжних емоцій, презентуючи їх спільну роботу. Олексій зізнався Насті в козанні, заявивши, що його дружина додає в музику і тексти якусь особливу магію і енергетику. Також продюсер мріє чути їх пісню на різних весіллях і ювілеях, радячи не забувати чоловікам про те, як важлива для любих жінок їх увага.

"Ця пісня писалась легко ,але не з першого разу. Ще до «Почуття» я написав три інші пісні ,але жодна мені не подобалась.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році
Показати ще

І ось коли ми з Настею,вдома ,на нашій house -студії слухали напрацьовки ,ми вирішили : «Давай почнемо з самого початку» І Настя сіла за фоно і ми майже одразу написали приспів і нарешті він був «той самий» ,ніби він існував завжди і ми подивились один на одного і сказали «Так,це те, що ми шукали!»

Настя додає у пісні неймовірної жіночої магії ,настільки правдивої,що слухачки впізнають самих себе і відчувають цю,струмуючу, крізь твори енергію.

Я обожнюю ,коли Ми створюємо разом, коли ми співаємо,імпровізуємо,малюємо,подорожуємо. Все стає особливим, все стає осяяне почуттями. Як і ця пісня. Вона особлива.

Я мрію ,щоби під неї танцювали «перший танок» на весіллях, я хочу ,щоб цю пісню співали на ювілеях кохання і в караоке.

Я хочу ,щоб чоловіки не забували дарувати своїм коханим подарунки, але пам’ятали ,що «почуття - найкраща із прикрас»

P.S. Сонечко я тебе дуже люблю, ти -неймовірна ❤️"