Британський актор Люк Вестлейк, який знімався у серіалі "Лютер" разом з зірковим Ідрісом Ельбою, наклав на себе руки у віці 26-років. Серед іншого, на чоловіка мав тяжкий вплив карантин, запроваджений для боротьби з коронавірусною інфекцією COVID-19.

Про трагічний інцидент розповідає британський таблоїд The Sun. Самогубство сталося ще 18 червня, однак широкого резонансу справа отримала лише зараз у рамках ширшої програми з профілактики суїцидів.

Це була не перша спроба накласти на себе руки упродовж останніх місяців. Чоловік проходив лікування у психотерапевта та страждав від тривожності і дитячих травм, а також мав залежності.

Люк Вестлейк, кадр з серіалу "Лютер"
Люк Вестлейк, кадр з серіалу "Лютер"

Люк був випускником однієї з найкращих шкіл акторської майстерності у Великій Британії. Окрім ролі у "Лютері", Вестлейк також відомий своєю появою у серіалі "Без образ" і "Темне серце". Актору пророкували яскраву кар'єру, але останнім часом він був дуже незадоволений своєю професійною діяльністю, якій локдаун завдав особливо сильного удару.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

У пам'ять Вестлейка його друзями з акторської школи було засновано стипендію для підтримки молодих артистів у перший рік після випуску.

Нагадаємо, раніше Пішов з життя Герой СРСР, який врятував мільйони українців: бив радіацію з повітря

Як повідомляє портал «Знай.иа» Творець "Єралашу" Борис Грачевський помер від коронавірусу

Також «Знай.иа " писав, що У Хмельницькому зупинилося серце заслуженого артиста України, городяни ридають: "ціла епоха..."