Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, активно веде сторінку в Instagram, де часто радує численних шанувальників новими постами.

А нещодавно на фан-акаунті зірки з'явилися архівні кадри Кароліни, на яких вона була відображена фактично на початку своєї кар'єри. Так, в яскравих і незвичних для нинішньої аудиторії зірки образах Кароліна знімалася в кліпі на пісню "Медленно", а також демонструвала струнке тіло і сталевий прес, примірявши міні-топ. При цьому на животі Лорак красувалася татуювання у вигляді масивної золотого метелика, створене завдяки гримерам.

Шанувальники помітили, що їх 42-річна кумир змінилася за останні роки, наприклад неозброєним оком можна помітити, що губи виконавиці стали більше і пухкіше. Втім, навіть зараз красуня може з легкістю похвалитися розкішною фігурою, над якою наполегливо працює завдяки репетиціям і правильному харчуванню.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

"А ви пам'ятаєте чи знали @anilorak такою? 😍😘

Яка красуня.

Лялечка. 😘🙏"

Фолловери не пройшли повз: "так, в молодості хороша.", "Просто вогонь🔥 🔥 🔥", "лялечка і Намистинка . Шалено люблю королеву і Діву нашого шоубізу", " тут губи ще природні...", "Каролінка-шибеник!!".